Γενικά

12 Φεβρουαρίου 2015 16:21

Ύβρεις και σεξιστικά σχόλια στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου(ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος απευθυνόμενος σε δημοτική σύμβουλο αναρωτήθηκε, «πως είναι δυνατόν μια χοντρή να κάνει καλό…»

-

Απίστευτοι διάλογοι καταγράφηκαν στα πρακτικά της συνεδρίασης του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος είχε διαδοχικές αντιπαραθέσεις με τον πρώην Δήμαρχο, Πάνο Σκοτινιώτη, τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Κανελλή και την  επίσης δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη.

Κατά τη διάρκεια των φραστικών αντιπαραθέσεων ακούστηκαν βαριές εκφράσεις όπως, «πολιτικοί απατεώνες, προβοκάτορες, γελοίοι, θρασύδειλο, φλώροι», η κατάσταση όμως ξέφυγε εντελώς όταν ο Δήμαρχος ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση με την κ. Κοκκινάκη.

Την φράση «κάνω και καλό σεξ», ακολούθησε η απορία, «πως είναι δυνατόν μια χοντρή να κάνει καλό σεξ;», για να έρθει η απάντηση, «ρώτα τη γυναίκα σου»! η κατάσταση εκτραχύνθηκε και άλλο, όταν εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Μπέος απευθύνθηκε στη δημοτική σύμβουλο, λέγοντας, «θα σε αποκαλούσα καρ…., αλλά και οι καρ…. έχουν κάποια αξία».

Το βίντεο καταγράφηκε από τη Θεσσαλική τηλεόραση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)