Γενικά

03 Φεβρουαρίου 2015 14:30

Ρομαντικό δείπνο στον αέρα ενόψει Αγίου Βαλεντίνου

Το Dinner in the Sky έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

-



Την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πρωτότυπο δείπνο στα 50 μέτρα πάνω από τη γη θα έχουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι ερωτευμένοι και στην Ελλάδα.

Ο λόγος για το Dinner in the Sky που δίνει την ευκαιρία σε 22 άτομα να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία με θέα την Ακρόπολη. Η πρόταση αυτή προσφέρεται από τις 14 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα-τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει 22 άτομα, προσφέροντας ένα ρομαντικό και άκρως γευστικό δείπνο σε ύψος 50 μέτρων. Η πλατφόρμα ανυψώνεται με τη βοήθεια γερανού, ενώ οι συμμετέχοντες φορούν ζώνες ασφαλείας.

Το μενού περιλαμβάνει 4 πιάτα υψηλής γαστρονομίας, ενώ η τιμή κατ’ άτομο ανέρχεται σε 120 ευρώ. Το δείπνο έχει διάρκεια μιάμιση ώρα και θα πραγματοποιούνται δύο καθημερινά, ένα στις 19:30 και ένα στις 21:30.

Η πλατφόρμα Dinner in the Sky, που έχει ταξιδέψει 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, θα παραμείνει στην Ελλάδα για δύο μήνες και θα επισκεφθεί ακόμη αρκετά μέρη, ώστε να δώσει τη δυνατότητα και σε άλλους ενδιαφερόμενους να ζήσουν αυτή την εμπειρία.










12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)