Αστυνομικό Δελτίο

06 Οκτωβρίου 2014 13:18

Στη ληστεία της Κλειτορίας ο Σταμπούλος;

Ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη στη ληστεία της Κλειτορίας, με την περούκα, τα μεγάλα γυαλιά μυωπίας και το μούσι, φαίνεται να είναι ο Αντώνης Σταμπούλος.

-

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται σήμερα ο Αντώνης Σταμπούλος, ο οποίος μετά την απολογία του ενώπιων του Εφέτη Ανακριτή, που χειρίζεται υποθέσεις τρομοκρατίας, κρίθηκε προφυλακιστέος, ως μέλος στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

Ο Σταμπούλος, ένας «καθαρός» τρομοκράτης, όταν συνελήφθη από τις αρχές, είχε στην κατοχή του σημειώσεις που «δείχνουν» προετοιμασία τρομοκρατικού χτυπήματος κατά πολιτικών κι επιχειρηματικών στόχων.

Ο 31χρονος φαίνεται να συμμετείχε στις ένοπλες ληστείες στις οποίες έδινε το παρών και ο Νίκος Μαζιώτης. Στο μικροσκόπιο μπαίνει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, όπου οι αρχές εκτιμούν ότι ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, με την περούκα, τα μεγάλα γυαλιά μυωπίας και το μούσι, φαίνεται να είναι ο Αντώνης Σταμπούλος.

Εκτιμάται δε ότι προοριζόταν για διάδοχος του Λάμπρου Φούντα, του 35χρονου που έπεσε νεκρός σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη, το 2010.

Ο 31χρονος είχε κοινωνικό προφίλ, δήλωσε σπουδαστής της Σχολής Καλών Τεχνών, ενώ το 2012 είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμό πρόσληψης πυροσβεστών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)