Γενικά

08 Μαΐου 2014 11:26

Στην αντεπίθεση ο Κουφοντίνας για την επιστολή Τζωρτζάτου

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατά του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και του Βασίλη Τζωρτζάτου, με αφορμή την πρόσφατη επιστολή του τελευταίου.

-



Με επιστολή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο Δημήτρης Κουφοντίνας χαρακτηρίζει τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο ως «υποβολέα» και της τελευταίας επιστολής του Βασίλη Τζωρτζάτου και χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα εναντίον τους.

Στην επιστολή Τζωρτζάτου, ο συντάκτης με αφορμή τον τραγικό θάνατο του νεαρού Αξαρλιάν, μέμφεται τους δράστες της ενέργειας κατά του τότε υπουργού Γ. Παλαιοκρασσά εμφανίζοντάς τους ως «κυνικούς και ιδιοτελείς ληστές και δολοφόνους». Απαντώντας ο Δημήτρης Κουφοντίνας μιλάει για «το γνωστό δίδυμο» που «ανέλαβε υπηρεσία» σε «πλήρη συνεργασία με τον εχθρό» κι έγινε «ο καλύτερος σύμμαχος της επιχείρησης «ευτελισμός 17Ν»», αλλά και για «δειλούς και ποταπούς που πρόδωσαν ιδέες αλλά και την προσωπική τους ιστορία».

«Μόλις ξεκίνησε η διαδρομή του βιβλίου μου ‘Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη’ ξέσπασε η αναμενόμενη επίθεση από τους ‘πρόθυμους’ δημοσιογράφους στα ΜΜΕ της διαπλοκής και των μνημονίων», λέει αρχικά ο Δημήτρης Κουφοντίνας στην επιστολή του.

«Το γνωστό δίδυμο, ο πρώτος με τη γραφή του, ο δεύτερος με την υπογραφή του, με μια επιστολή τους ανέλαβαν υπηρεσία. (…) Ίδιος ο στόχος, ανομολόγητος όμως εδώ, το βιβλίο. Ίδια η τακτική: τα μέλη της 17Ν είναι ληστές και δολοφόνοι, κυνικοί και ιδιοτελείς. (…). Τα ΜΜΕ αποδέχθηκαν με άκρατη αγαλλίαση το δώρο του Υποβολέα (με υπογραφή Β. Τζ). Οργίασαν κατά της 17Ν πατώντας στην υποτιθέμενη «γνώση από τα μέσα» που τους προσφέρθηκε πρόθυμα. Η επιχείρηση «ευτελισμός της 17Ν» δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο σύμμαχο από τον Υποβολέα», αναφέρει στη συνέχεια ο Κουφοντίνας.

Αναφερόμενος στην επιστολή Τζωρτζάτου, ο Κουφοντίνας τονίζει πως «αν παραμερίσουμε τα δυσώδη εμέσματα εκείνο που μένει είναι μια δειλή, απεγνωσμένη προσπάθεια να μην αντιμετωπιστεί η αλήθεια, η ευθύνη της οργάνωσης και του κέντρου της», ενώ σε σχέση με τα περί τσιλιαδόρων κ.λπ, κάνει λόγο για «προδοσία και καταισχύνη του Υποβολέα να τροφοδοτεί την επίθεση της 17Ν με «ληστές και δολοφόνους» κυνικούς και ιδιοτελείς».

Ακόμη μιλάει για την εποχή των συλλήψεων των μελών της 17Ν το 2002 και κάνει λόγο για «τη δοκιμασία της φωτιάς για το εσωτερικό μέταλλο του καθένα». «Πολλοί έσπασαν», προσθέτει και αναφέρεται στον Τζωρτζάτο που «υπέγραψε δήλωση μετανοίας και αποκήρυξης της 17Ν. (…) Το στίγμα του καταδότη θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή», λέει και γράφει πως άλλους πάλι «θα τους καταδιώκει για πάντα το στίγμα του ποταπού. Του προδότη ιδεών και αξιών, της προσωπικής του ιστορίας, του ρόλου που τους είχε απονείμει η ιστορία μας».

«Δώδεκα χρόνια τώρα η πνευματική παραγωγή του Υποβολέα εξαντλείται στο πώς θα πλήξει τη 17Ν. Φτάνει πια!», γράφει ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)