Γενικά

27 Οκτωβρίου 2013 22:31

Περιγράφει την αγωνία της στον ΑΝΤ1 η μητέρα του Μπεν

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση και ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα ακουστεί η είδηση που περιμένει με αγωνία εδώ και 22 χρόνια.

-

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μπεν μπορεί να βρίσκεται στην Κύπρο, η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, περιέγραψε στον ΑΝΤ1 και τον Νικόλα Βαφειάδη, τα συναισθήματά της και έκανε δραματική έκκληση στις αρχές να δράσουν άμεσα.

«Ω! Τα συναισθήματά μου έχουν απλωθεί παντού αυτό το λεπτό. Το κεφάλι μου πονάει, η καρδιά μου χτυπάει τόσο γρήγορα! Είναι συναρπαστικό, αλλά ενώ νιώθω την ένταση της ανατροπής, ωστόσο ελπίζω ότι θα υπάρξουν καλά νέα», ανέφερε η μητέρα του αγνοούμενου Μπεν.

«Θέλω οι ελληνικές αρχές μαζί με τις βρετανικές απλώς να διερευνήσουν τα πάντα, κάθε πιθανή κατεύθυνση, κάθε πληροφορία που έχουμε και αφορά τους Ρομά, θέλω να το διερευνήσουν περισσότερο», πρόσθεσε η Κέρι Νίνταμ, εκφράζοντας τη βεβαιότητά της ότι ο Μπεν ζει.

«Ο Μπεν είναι ζωντανός. Ο Μπεν είναι κάπου και κάποιος ξέρει τι του συνέβη. Χρειάζεται λοιπόν να διερευνήσουν τα πάντα και να τον βρουν», σημείωσε χαρακτηριστικά.










12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)