Πολιτική

01 Νοεμβρίου 2022 14:31 Τελευταία ενημέρωση : 01 Νοεμβρίου 2022 20:34

Μπαχτσελί: Η Τουρκία ξύπνησε και ο γίγαντας δεν αστειεύεται…

Διάβασέ μου το...

Ο Τσελίκ συμμετείχε στην εμπρηστική ρητορική της Άγκυρας, λέγοντας πως «τα εγκλήματα της Ελλάδας κατά της ανθρωπότητας στο Αιγαίο είναι ατέλειωτα».

Μπαχτσελί: Η Τουρκία ξύπνησε και ο γίγαντας δεν αστειεύεται…
-

Τα προκλητικά μηνύματα από την πλευρά της Άγκυρας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του κυβερνητικού εταίρου Ντεβλέτ Μπαχτσελί και του εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελίκ, να πάρουν την σκυτάλη.

«Η Τουρκία δεν αστειεύεται», δήλωσε από το βήμα της κοινοβουλευτικής του ομάδα ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί προφανώς απευθυνόμενος στην Ελλάδα. Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ξεκάθαρα ότι ο πύραυλος Ταϊφούν δίνει το κατάλληλο μήνυμα στους εχθρούς της Τουρκίας.

Κάλεσε μάλιστα τις τρομοκρατικές συμμορίες και τις εχθρικές χώρες που στοχεύουν να βλάψουν την Τουρκία να προσέξουν και να βάλουν μυαλό. «Τους λέμε ότι ο γίγαντας όχι μόνο ξύπνησε αλλά ορθοποδεί με θαυμάσια τεχνολογική ανάπτυξη», είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Αλλά και ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελίκ τα έβαλε για άλλη μια φορά με την Ελλάδα κατηγορώντας την και πάλι για πνιγμούς μεταναστών στο Αιγαίο. «Τα εγκλήματα της Ελλάδας κατά της ανθρωπότητας στο Αιγαίο είναι ατέλειωτα», ισχυρίστηκε ο Ομέρ Τσελίκ. Υποστήριξε ότι τα εγκλήματα διαπράχθηκαν από κοινού με τη FRONTEX.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πετράλωνα - Βιασμοί ανηλίκων: Φρικιαστικές καταγγελίες για πάρτι βιασμών από συγγενείς

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο “Δράκος” του Παλαιού Φαλήρου

ΗΠΑ – FBI: Η “Κυρία των Αμμόλοφων” ταυτοποιήθηκε μετά από μισό αιώνα (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ