Κοινωνία

01 Νοεμβρίου 2022 07:28 Τελευταία ενημέρωση : 01 Νοεμβρίου 2022 20:45

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο “Δράκος” του Παλαιού Φαλήρου

Διάβασέ μου το...

Ο φερόμενος δράστης θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη. Που τον εντόπισαν οι αρχές. Τι ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος για τη σύλληψη.

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο “Δράκος” του Παλαιού Φαλήρου
-


Στα χέρια της ΕΛΑΣ είναι από το πρωί ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας,καθως και μετά από 3 τηλεφωνικες επικοινωνίες του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογο του, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιο Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας.

"Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο" 'έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του.

Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του.

Ο ίδιος συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές, με βίντεο από αλβανικά μέσα ενημέρσωης να αποτυπώνει τη στιγμή.

Όλα τα προηγούμενα 24ωρα ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ συνεργάστηκε με Αλβανούς αστυνομικούς προκειμένου να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης του 45χρονου «δράκου».

Κατά πληροφορίες καθοριστικός για τον εντοπισμό του αποδείχθηκε ο εντοπισμός του στίγματος του κινητού του 45χρονου για τον οποίο, κατά πληροφορίες, έχει ήδη ζητηθεί από την εισαγγελία να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Παναθηναϊκός – Αϊτόρ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χειρουργείο

Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη

Καιρός: Ομίχλες και ασθενείς βροχές την Τρίτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ