Πολιτική

Χθες 20:13 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 20:57

Πολάκης: Μομφή και περικοπή του μισθού του με απόφαση Τασούλα

Πώς χαρακτήρισε τις πράξεις του κ. Πολάκη ο κ. Τασούλας κατά την πρόσδοση της μομφής του. Τι ανέφερε για προηγούμενα επεισόδια στα οποία είχε εμπλακεί ο βουλευτής.

Πολάκης: Μομφή και περικοπή του μισθού του με απόφαση Τασούλα
-

Την ίδια ακριβώς στιγμή που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης έθετε τον Παύλο Πολάκη εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος μετά τη σημερινή φραστική του επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ανακοίνωνε την πρόσδοση μομφής εναντίον του και την περικοπή της βουλευτικής του αποζημίωσης κατά ποσοστό 50%.

«Κατ’ επανάληψη ο κ. Πολάκης έχει εκθέσει τον εαυτό του, τους ψηφοφόρους του, την παράταξή του, δεν θα του επιτρέψω να προσβάλλει τις ιδιότητες όλων μας. Η κατ’ επανάληψη υβριστική, ταπεινωτική για τρίτους συμπεριφορά, παύει να γίνεται ανεκτή. Είναι ανυπόφορο. Δεν θα επιτρέψω σε οποιοδήποτε κ. Πολάκη να βυθίζει την εικόνα μας προς τον βούρκο του. Η πιο επαχθής συνέπεια, με την άδεια της Ολομέλειας, συνεπάγεται την περικοπή του μισού μισθού του» ανέφερε ο κ. Τασούλας σε παρέμβαση του μετά το επεισόδιο.

Το χρονικό της επίθεσης

Όπως είναι γνωστό ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε επίθεση, σε προσωπικό πεδίο σε βάρος συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας, η οποία πυροδότησε αντιδράσεις στη συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείτο το νομοσχέδιο για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.

Ο κ. Πολάκης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, απευθύνθηκε στη συνεργάτη του υπουργού Υγείας η οποία παρίστατο στην αίθουσα, με τρόπο που οδήγησε και την ίδια την συνάδελφό του Αθηνά Λινού να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», δήλωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: “Πνίγηκε” τρώγωντας... σουβλάκι - Πως σώθηκε ο νεαρός

Λάρισα: Φωτιά σε αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

Βραζιλία: Καρχαρίες στις ακτές του Ρίο “παίρνουν”... κοκαΐνη!



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)