Βουλή

08 Φεβρουαρίου 2019 17:13

Ζουράρις: ο Μητσοτάκης είναι “μαξυλάκας” και “ασχετίλας”

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ, αλλά και του Προεδρείου της Βουλής, προκάλεσε η επίθεση του βουλευτή των ΑΝΕΛ που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ζουράρις: ο Μητσοτάκης είναι “μαξυλάκας” και “ασχετίλας”
-

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτόξευσε στη Βουλή, στη συζήτηση του πρωτοκόλλου εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ο Κώστας Ζουράρις.

Ο βουλευτής που παραμένει στους ΑΝΕΛ αλλά δηλώνει και τη στήριξη του στο νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, αποκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ «μαξυλάκα».

Κ. Ζουράρις: Με αποκάλεσε "γυρολόγο" ο κ. Μητσοτάκης, βεβαίως υπήρξα γυρολόγος, βεβαίως υπήρξα, επί 50 χρόνια στις 8 γωνιές των ανέμων, κήρυξα ελληνικό λόγο πολιτισμό σε 16.000 φοιτητές σε 4 από τις 5 ηπείρους. Με αποκάλεσε "μαριονέτα", βεβαίως και υπήρξα, στα ελληνικά κατ΄εικόνα και ομοίωση, υπηρέτησα και διακόνησα με σεβασμό τον μέγα Έλληνα λόγο. Ο μαξυλάκας πρόεδρος, ο αρχοδεξιός Μητσοτάκης… με παραληρηματική σχέση με γλώσσα, ο Μητσοτάκης σας είπε ότι είμαι "βουλευτή σε τιμή ευκαιρίας", καλέ μου Δένδια αυτό σημαίνει τα έπιασα, χρηματίστηκα, με αυτό θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα έρχεται ο αρχηγός σας να εκλιπαρεί ψηφουλάκια από ΣΥΡΙΖΑ να μην αρθεί η ασυλία του… Ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί το έργο μου με του Μητσοτάκη, αυτός ο ασχετίλας…

Οι φράσεις του Κώστα Ζουράρι, κυρίως το «ασχετίλας», προκάλεσαν την αντίδραση του αντιπροέδρου Γιώργου Λαμπρούλη.

Γ. Λαμπρούλης (προεδρεύων): Ανακαλέστε...

Κ. Ζουράρις: Το "ασχετίλας" ανακαλείται, τα άλλα όχι...

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)