Κόμματα

02 Αυγούστου 2018 10:02

Λεβέντης: δεν υπάρχει κουλτούρα παραιτήσεων στην Ελλάδα

Αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων για τις ευθύνες της στις φονικές εκλογές. Ζήτησε συγκεκριμένες παραιτήσεις...

Λεβέντης: δεν υπάρχει κουλτούρα παραιτήσεων στην Ελλάδα
-

Αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε, μέσω ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης για τις ευθύνες που υπάρχουν γύρω από την εθνική τραγωδία με τη φονική φωτιά στην ανατολική Αττική.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Μαζί στις 7» ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει κουλτούρα παραιτήσεων, ενώ τόνισε ότι πρέπει να παραιτηθούν οι κ.κ Σκουρλέτης, Τόσκας και Πολάκης.

Ο ίδιος έκανε αναφορά και στον Δήμαρχο Μαραθώνος, Ηλία Ψινάκη, τονίζοντας ότι είναι καλός να βγαίνει σε ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά δεν είναι ικανός να διευθύνει ένα δήμο. «Τον εκτιμώ πολύ» έσπευσε πάντως να προσθέσει.

Ο Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε μάλιστα στον ΑΝΤ1 ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του είπε ότι σε 10 μέρες θα αλλάξει η ατζέντα και κανείς δεν θα ασχολείται.

«Η κυβέρνηση μεταστρέφει την ατζέντα με τις κατεδαφίσεις για να στραφεί εκεί το ενδιαφέρον» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)