Γενικά

10 Νοεμβρίου 2017 16:51

Τη σύλληψη του διευθυντή των “Νέων” ζήτησε ο Καμμένος

Τι αναφέρεται στο σχετικό άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των «Νέων». Η αστυνομία πήγε στα γραφεία της εφημερίδας. Τι λέει ο Καμμένος για τη μήνυση.

Τη σύλληψη του διευθυντή των “Νέων” ζήτησε ο Καμμένος
-

Σύμφωνα με tanea.gr και σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα με τίτλο «Ο Καμμένος ζητά τη σύλληψη του διευθυντή των Νέων», ζητήθηκε η σύλληψη του διευθυντή των «Νέων» Παναγιώτη Λάμψια, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο κτίριο που στεγάζονται το «Νέα», αλλά δεν προχώρησαν στη σύλληψη, καθώς ο κ. Λάμψιας δεν ήταν εκεί.

Το ακριβές άρθρο που αναρτήθηκε στην σελίδα έχει ως εξής:

Με νέα αθλια επιθεση κατά των ΝΕΩΝ επιχειρησε ο υπουργός Αμυνας Π. Καμμένος να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθυνες που έχει για την πώληση στρατιωτικου οπλισμου στη Σαουδικη Αραβία.

Πιστος στην εκβιαστικη και τρομοκρατικου χαρακτήρα πρακτικη που ακολουθεί με ΤΑ ΝΕΑ προκειμένου να φιμώσει την εφημεριδα και τους συντάκτες της και να σταματήσει το μπαράζ των αποκαλυψεων για τον σκοτεινό ρολο που έχει παιξει στην υποθεση της πωλησης, όπως και για τον ρολο του φερομενου ως μεσάζοντα Βασ. Παπαδόπουλου, ο υπουργός Αμυνας αποπειράθηκε χθες νωρίς το απογευμα να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παν. Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά απο μηνυση για σαυκοφαντικη δυσφημιση.

Η κατάφωρα εκβιαστικη πρακτικη Καμμένου ήρθε σε συνέχεια ενός απιστευτου κρεσέντο συκοφαντικών αθλιοτητων, ψευδών και λάσπης που εκστόμισε κατά στελεχών των ΝΕΩΝ σε πρωινή συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ, με αφορμή την αποκάλυψη οτι οι αρχές της Σαουδικης Αραβιας δεν αναγνώριζαν τον Παπαδοπουλο ως εκπροσωπο της χώρας, και ζητουσαν να υπάρξει διαπραγματευση μεταξυ των δυο κυβερνησεων.

Πάνος Καμμένος - Παναγιώτης Λάμψιας

Ο ίδιος ο υπουργός που επαίρεται οτι ‘εχει καταθέσει πάνω απο 50 αγωγές στα ΝΕΑ και θα καταθέτει μία για κάθε δημοσιευμα, δεν έδωσε φυσικά την παραμικρη απάντηση στα σοβαρότατα ερωτηματα που προκαλει η υποθεση, και προσπαθησε με δολιο τρόπο να διαστρεβλώσει εντελώς την πραγματικότητα εμφανιζόμενος ως θυμα δήθεν συκοφαντικης επιθεσης, σε μια υποθεση η οποια έχει τρομακτικά κενά, και πληθος σκιών.

Το ερωτημα βεβαιως μετά και την χθεσινή αποπειρα του Καμμένου να φιμώσει ΤΑ ΝΕΑ, είναι εως ποτε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα κλεινει τα μάτια στην συνεχή, επιμονη, φαστιστικου χαρακτηρα επιθεση του κυβερνητικού του εταίρου στον Τύπο, καθώς είναι πλέον φανερό ότι όσο σιωπά είναι αδυνατον να διαχωριστεί απο τις ενέργειες του υπουργου Αμυνας, και η ανοχή που επιδεικνυει είναι τελικά συνενοχή! 

Να σημειωθεί οτι η Εισαγγελια Πρωτοδικών Αθηνών δηλωσε αγνοια τόσο για την υποβολη της μηνυτήριας αναφοράς όσο και για την για την προσπάθεια να εφαρμοστεί η διαδικασία του αυτοφώρου κατά του διευθυντή των ΝΕΩΝ, διότι ο μηνυτής-υπουργός κατά την πάγια πρακτικη του, και προκειμένου να παρακάμψει τους θεσμους της Δικαιοσυνης, δεν υπέβαλλε την μηνυση στην Εισαγγελία.

Καμμένος:δεν υπέβαλλα μήνυση

Με ανάρτηση του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος διαψεύδει ότι υπέβαλλε μήνυση και επιτίθεται σε όσους έσευσαν να υιοθετήσουν την είδηση.

Καμμένος - tweet

Γεννηματά: ο Καμμένος κινείται εκτός δημοκρατικών θεσμών

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας το θέμα που προέκυψε δήλωσε, «ο γνωστός διώκτης του Τύπου, συγκυβερνήτης του κ.Τσίπρα, κ. Καμμένος ξαναχτύπησε. Αφού δεν μπορεί να ελέγξει τα μέσα επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους.

Κινείται εκτός των δημοκρατικών θεσμών.  Συνυπεύθυνος γι’ αυτή την προκλητική στάση  είναι και ο Πρωθυπουργός. Χθες ήθελαν έξω τον τρομοκράτη, σήμερα θέλουν να βάλουν μέσα το Διευθυντή των ΝΕΩΝ. Αυτή η καθεστωτική αντίληψη των κυβερνώντων δεν θα περάσει . Η καταδίκη από το λαό θα είναι αμείλικτη».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)