Κυβέρνηση

10 Νοεμβρίου 2016 19:34

Παππάς για ΕΣΡ: ανοίγει ο δρόμος για νέο διαγωνισμό

Ως εξαιρετικά θετική στιγμή χαρακτηρίζει την συμφωνία για τα μέλη του Συμβουλίου ο αρμόδιος Υπουργός. Τι λέει για το τίμημα.

Παππάς για ΕΣΡ: ανοίγει ο δρόμος για νέο διαγωνισμό
-

«Η επίτευξη συναίνεσης στη διάσκεψη των προέδρων είναι μια εξαιρετικά θετική στιγμή η οποία καθυστέρησε πάνω από 10 μήνες ή μάλλον πάνω από δέκα χρόνια. Η χώρα αποκτά μετά από πολλά χρόνια ΕΣΡ με νόμιμη σύνθεση», αναφέρει σε δήλωση του ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης, ο οποίος με την μεσημβρινή δήλωση του άνοιξε τον δρόμο της συναίνεσης για το ΕΣΡ.

Όπως τονίζει ο Νίκος Παππάς «ο δρόμος πλέον για το διαγωνισμό και την αδειοδότηση είναι ανοιχτός. ​Κανείς πλέον δεν υποστηρίζει ότι δε πρέπει να γίνει αδειοδότηση. Κανείς δεν υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να καταβληθεί τίμημα για την πανελλαδική εμβέλεια.Κανείς δεν υποστηρίζει ότι πρέπει να συνεχιστεί η 27χρονη ανομία και ασυδοσία». ​

«​Υπάρχει πλέον, και πολιτική βούληση, και ΕΣΡ, και νομοθετικό πλαίσιο και η κατάλληλη εμπειρία. Δηλώνουμε ευθαρσώς ότι, όλες οι δυνατότητες που αναπτύξαμε κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού της 30/8/2016 είναι στη διάθεση του νέου ΕΣΡ. Και το  ανθρώπινο δυναμικό, και η τεχνολογική υποδομή και το λογισμικό, δύνανται να αξιοποιηθούν όπως και όποτε, ελπίζουμε συντομότατα, το νέο ΕΣΡ επιλέξει», επισημαίνει ο Νίκος Παππάς, η δήλωση του οποίου καταλήγει με την φράση «καλή επιτυχία σε όλους».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)