Γενικά

28 Μαΐου 2016 10:00

“Αδειάζει” τον Κυρίτση ο Μάρδας για τους “μενουμευρωπαίους”

Αντίθετος με τις απόψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός Εξωτερικών. "Δεν υπάρχει τιμωρητική διάθεση" λέει ο Μάρδας. Τι "απαντά" ο Κυρίτσης.

“Αδειάζει” τον Κυρίτση ο Μάρδας για τους “μενουμευρωπαίους”
-

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος τόνισε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε για να «μεταφέρει τα βάρη στους μενουμευρωπαίους».

Την αντίθεσή του εξέφρασε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας. «Σαφώς και διαφοροποιούμαι», είπε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Μάρδας.

Διευκρίνισε δε ότι «δεν υπάρχει καμία τιμωρητική διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης και δεν υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στους πολίτες της χώρας».

Παράλληλα, ο κ. Μάρδας σημείωσε ότι δεν υπάρχει κράτος που να μπορεί να ακολουθήσει την πρόταση Κυρίτση, ενώ τόνισε ότι όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά προσφέρονται για ακαδημαϊκή συζήτηση.

Από πλευράς του ο κ. Κυρίτσης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA  «απάντησε» στις επικρίσεις του υφυπουργού Εξωτερικών λέγοντας: "τόσα κατάλαβε ο κ. Μάρδας, τόσα είπε"!

Πάντως, και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα εμμέσως στήριξε τον κ. Κυρίτση, δηλώνοντας στον ΣΚΑΪ ότι η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης «έχει ταξικό πρόσημο», κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)