Κόμματα

20 Νοεμβρίου 2015 16:32

ΚΚΕ: Ο λαός θα συνεχίσει να “ματώνει” με νέα μέτρα

«Τα πανηγύρια της κυβέρνησης για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν έχουν καμία απολύτως αξία για τον εργαζόμενο λαό», σχολιάζει.

ΚΚΕ: Ο λαός θα συνεχίσει να “ματώνει” με νέα μέτρα
-

«Τα πανηγύρια της κυβέρνησης για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τους βελτιωμένους -σε σχέση με τις προβλέψεις- δείκτες της ελληνικής οικονομίας δεν έχουν καμία απολύτως αξία για τον εργαζόμενο λαό», αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

Ο Περισσός προσθέτει ότι ο λαός «θα συνεχίσει να ματώνει με νέα μέτρα φοροεπιδρομής, μειώσεις μισθών και συντάξεων, όπως άλλωστε προβλέπεται στον ορυμαγδό των προαπαιτουμένων και στο σχέδιο προϋπολογισμού για το 2016».

«Γι’ αυτό και ο κ. Τσίπρας ζητάει συναίνεση για τα επόμενα μέτρα, έτσι ώστε αυτά να περάσουν με τις λιγότερες δυνατές λαϊκές αντιδράσεις, ενώ εξαπατά με τα χιλιοειπωμένα για “ξέφωτα” και “τελευταίους κάβους”, που ο λαός έχει πληρώσει πολλές φορές στο παρελθόν», καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)