Κόμματα

11 Σεπτεμβρίου 2015 10:33

Δείτε τη Ζωή να αλλάζει λάστιχο! (Βίντεο)

Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Κώστα Λαπαβίτσα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η πρωταγωνίστρια του νέου προεκλογικού σποτ.

Δείτε τη Ζωή να αλλάζει λάστιχο! (Βίντεο)
-

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πήγε με ταξί στο…Νομισματοκοπείο. Ο Κώστας Λαπαβίτσας έδωσε συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές» και τώρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλάζει λάστιχο.

Η διάθεση αυτοσαρκασμού δε λείπει ούτε από το τρίτο σποτ της Λαϊκής Ενότητας, στο οποίο πρωταγωνιστεί η πρόεδρος της Βουλής.

Το σποτ ξεκινάει με έναν νεαρό να διαβάζει καθισμένος στο έδαφος το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο. Τον πλησιάζει η πρόεδρος της Βουλής και χαμογελαστή του εξηγεί ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο.

Μέχρι εδώ είναι όλα κάτι κλασικό, εκτός του χαμόγελου, στο οποίο δεν έχουμε συνηθίσει την υποψήφια συνεργαζόμενη της Λαϊκής Ενότητας.

Στη συνέχεια όμως, η Ζωή Κωνσταντοπούλου προχωρά και αλλάζει το λάστιχο του οχήματος. Ο νεαρός κάθεται ακόμα στο έδαφος, για να την ακούσει να του λέει ότι «τα ψέμματά τους έχουν ταχύτητα, η αλήθεια μας όμως έχει διάρκεια».  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)