Κόμματα

02 Σεπτεμβρίου 2015 16:28

Η επιστροφή των «παπανδρεϊκών» στο ΠΑΣΟΚ

Η ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου να μην κατέβει το ΚΙΣΗΣΟ στις εκλογές λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων «απελευθέρωσε» αρκετά στελέχη, που τον είχαν ακολουθήσει εκτός ΠΑΣΟΚ.

Η επιστροφή των «παπανδρεϊκών» στο ΠΑΣΟΚ
-



Της Στεφανίας Μουρελάτου

Ίσως και εντός της ημέρας να ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ τον επαναπατρισμό σειράς «παπανδρεϊκών» στελεχών, πρώην βουλευτών, στις λίστες του Κινήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώην βουλευτές Συμεών Κεδίκογλου, που εκλεγόταν στην Εύβοια, Φραγκίσκος Παρασύρης, που εκλεγόταν στο Ηράκλειο Κρήτης, Άγγελος Τόλκας στην Ημαθία, Νίκος Τσώνης στη περιφέρεια Φθιώτιδας και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Γεράσιμος Βουδούρης, θεωρούνται «κλεισμένες» υποθέσεις στο εγχείρημα της διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ.

Συζητήσεις γίνονται και με πρόσωπα από τον στενό κύκλο του Γιώργου Παπανδρέου. Oι παροικούντες …στην Χαριλάου Τρικούπη δεν θέλουν με διαρροές να κάψουν πιθανό «μεγάλο μπαμ» επαναπατρισμού στο ΠΑΣΟΚ, αλλά εκμυστηρεύονται οτι κρατούν ακόμα και κενή θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)