Κόμματα

28 Αυγούστου 2015 14:17

Προσχώρησε και η Βαλαβάνη στην Λαϊκή Ενότητα

Το πρωί άλλος ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την μεταπήδηση του στην ΛΑΕ. Για "πολιτικό σεισμό" απο το αποτέλεσμα των εκλογών κάνει λόγο ο Ήσυχος.

Προσχώρησε και η Βαλαβάνη στην Λαϊκή Ενότητα
-

Την προσχώρηση της στην Λαϊκή Ενότητα ανακοίνωσε αμέσως μετά την ορκωμοσία της υπηρεσιακής Κυβέρνησης η πρώην Αναπλ. Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Η μέχρι σήμερα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκε στην δίνη του κυκλώνα όταν αποκαλύφθηκε ότι στενό συγγενικό της πρόσωπο είχε κάνει ανάληψη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ λίγες ώρες πριν απο την επιβολή των capital control, με δηλώσεις της στο Περιστύλιο της Βουλής, αποσαφήνισε ότι συντάσσεται στο πλευρό του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Συμπαρατάσσομαι ενάντια στις πολιτικές που πέντε χρόνια τώρα καταστρέφουν το λαό και τη χώρα και που τις τσιμεντάρει αυτές τις πολιτικές κι αυτήν την καταστροφή το τρίτο μνημόνιο. Πρέπει αυτό το μέτωπο να εκφράσει το όλον "'οχι", όλους δηλαδή, τους Έλληνες πολίτες που έκαναν το μεγάλο ριζοσπαστικό άλμα στις 5 Ιουλίου», είπε μεταξύ άλλων η πρώην Υπουργός.

Η Νάντια Βαλαβάνη είναι η δεύτερη απο τις τάξεις της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ που μεταπηδά σήμερα στην Λαϊκή Ενότητα. Είχε προηγηθεί η ανάλογη δήλωση του Κώστα Δερμιτζάκη, ο οποίος απο την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινώσει ότι δεν θα μέτάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή το "κύμα" προσχωρήσεων στην Λαϊκή Ενότητα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Ήσυχος, προέβλεψε ότι "το αποτέλεσμα των εκλογών θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό". 

Η δήλωση της Νάντιας Βαλαβάνη

Η δήλωση του Κώστα Ήσυχου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)