Γενικά

27 Αυγούστου 2015 10:08

Τα πιθανότερα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης

Ποια ονόματα ακούγονται για τα υπουργεία «φωτιά». Πότε θα δοθεί εντολή σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης και πότε θα ορκιστεί.

Τα πιθανότερα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης
-

Στο δρόμο προς τις κάλπες οδηγείται η χώρα, με ανοιχτή ακόμη την ημερομηνία των εθνικών εκλογών, καθώς λήγει σήμερα η διαδικασία των διερευνητικών εντολών προς τα κόμματα της Βουλής για την πιθανότητά σχηματισμού κυβέρνησης.

Η εντολή σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δοθεί στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, ενώ το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα υπουργεία.

Συγκεκριμένα, για τα υπουργεία Οικονομικών και Εξωτερικών ακούγονται τα ονόματα των κ.κ Γιώργου Χουλιαράκη και Πέτρου Μολυβιάτη αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Μανιτάκης προορίζεται για το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ τη θέση του υπηρεσιακού υπουργού Εργασίας αναμένεται να πάρει ο Αντώνης Ρουπακιώτης.

Στα υπουργεία Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης προορίζονται οι κ.κ Νίκος Χριστοδουλάκης και Αντώνης Μακρυδημήτρης αντίστοιχα.

Στο υπουργείο Παιδείας αναμένεται η κα Α. Κιάου, στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, στο υπουργείο Άμυνας ο Ιωάννης Γιάγκος, πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ενώ ο κ. Παναγιώτης Νικολούδης εκτιμάται πως θα παραμείνει στη θέση του υπουργού Επικρατείας, για την καταπολέμηση της Διαφθοράς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)