Βουλή

10 Ιουλίου 2015 12:19

Τσακαλώτος: Στις 19:00 η συζήτηση της πρότασης στην Ολομέλεια

Το απόγευμα θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην ελληνική πρόταση.

-

Επισπεύδονται όπως όλα δείχνουν οι διαδικασίες για τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις προτάσεις της κυβέρνησης προς τους θεσμούς.

Οπως δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις προτάσεις της κυβέρνησης προς τους θεσμούς, θα ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στις 19:00.

Νωρίτερα, αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η διαδικασία συζήτησης για την εξουσιοδότηση της Βουλής στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, στη βάση του κειμένου της πρότασης.

Σύμφωνα με την απόφαση, επιτροπές Οικονομικών, Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης και Παραγωγής – Εμπορίου που θα συνεδριάσουν θα πρέπει, εφόσον αποδεχθούν το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, να υποβάλλουν την έκθεση τους προς την Ολομέλεια μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)