Βουλή

17 Απριλίου 2015 17:38

Θεοδωράκης προς Παρασκευόπουλο: Κάνετε τα χατίρια κάθε ομαδούλας!

"Το προτέρημά σας ότι δεν είσαστε κομματικό στέλεχος, το μετατρέψατε στο μεγάλο σας μειονέκτημα φοβούμενος μη σας πολεμήσουν" είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού για τον υπ. Δικαιοσύνης.

-

Ευθεία επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης ότι «υπέκυψε» στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ από φόβο μην τον πολεμήσουν, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Βουλή.

«Δυστυχώς λειτουργείτε ως εκπρόσωπος των συνιστωσών, και να 'ταν μόνο αριστερές, το προτέρημά σας ότι δεν είσαστε κομματικό στέλεχος, το μετατρέψατε στο μεγάλο σας μειονέκτημα φοβούμενος μη σας πολεμήσουν, φοβούμενος μήπως και δεν είστε αρεστός, κάνατε και κάνετε τα χατίρια κάθε στελέχους και κάθε ομαδούλας, προφανώς κάποιοι σας τραβάνε από το μανίκι», είπε μιλώντας στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε για έναν «τσάτρα-πάτρα» νόμο που τα ισοπεδώνει όλα, καθώς επαναλαμβάνει τα λάθη του παρελθόντος και αναπτύσσοντας τις θέσεις του κόμματος για τις φυλακές γ’ τύπου, είπε πως διαφωνεί τόσο με την κυβέρνηση, όσο και με τη ΝΔ, καθώς ήταν λάθος να οδηγούνται κάποιοι σε αυτά τα σωφρονιστικά καταστήματα από την ανάκριση κιόλας.

Αναφερόμενος στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναρωτήθηκε για ποια σκληρή διαπραγμάτευση μιλά η κυβέρνηση και ζήτησε να σταματήσει το φλερτ με τους τυχοδιωκτισμούς. «Είστε ευχαριστημένοι που αντί να συμφωνήσετε και να υπάρξει χρηματοδότηση ανοίγετε τα συρτάρια των ταμείων και των οργανισμών και βάζετε χέρι στα διαθέσιμά τους; Είστε ευχαριστημένοι που στραγγαλίζετε την πραγματική οικονομία οδηγώντας επιχειρήσεις στο κλείσιμο και εργαζόμενους στην ανεργία;», ήταν τα ερωτήματα που έθεσε προς τα κυβερνητικά έδρανα και πρόσθεσε: «Να κάνετε αυτό για το οποίο σας ψήφισε ο ελληνικός λαός. Μια έντιμη συμφωνία, έναν έντιμο συμβιβασμό – όπως λέει ο Πρωθυπουργός - για να μείνει η χώρα στην Ευρωζώνη και να μπει τέλος στη λιτότητα. Αυτή και μόνον αυτή την εντολή έχετε πάρει. Σταματήστε επιτέλους να παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια που μπορούν να οδηγήσουν σε ατύχημα και  εθνική τραγωδία».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)