Κυβέρνηση

23 Μαρτίου 2015 17:44

Με πανό αγάπης υποδέχθηκαν τον Τσίπρα οι Γερμανοί

Με συνθήματα υπέρ των ελληνογερμανικών σχέσεων έγινε δεκτός στο Βερολίνο ο Αλέξης Τσίπρας.

-

 

Στο αεροδρόμιο Τέγκελ του Βερολίνου προσγειώθηκε το αεροπλάνο του έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη συνάντησή του με την Άγκελα Μέρκελ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στη γερμανική πρωτεύουσα στις 16:30 (ώρα Ελλάδος) και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο του, συνοδεία του πρόεδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνώμων του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε αμέσως για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλασσαν οι Γερμανοί έξω από την καγκελαρία, όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση υπέρ των ελληνογερμανικών σχέσεων.

Αρκετοί είναι εκείνοι που κρατούν πανό με συνθήματα αγάπης προς την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν το κλίμα που θέλει τη Γερμανία να βλέπει με αρνητικό μάτι τη χώρα μας, επιθυμώντας μάλιστα και την έξοδό της από το ευρώ.

Ροζ καρδούλες αλλά και φιλιά συνθέτουν το σκηνικό έξω από την καγκελαρία, ενώ πορεία αλληλεγγύης υπέρ της Ελλάδας πραγματοποιεί το κόμμα Die Linke.

Υπενθυμίζεται ότι στις 19:15 (ώρα Ελλάδος) ο Αλέξης Τσίπρας και η Άγκελα Μέρκελ αναμένεται να δώσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 20.00 θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)