Κόμματα

24 Φεβρουαρίου 2015 15:00

Άξιους κι όχι κομματικούς υπαλλήλους θέλει το Ποτάμι για συνεργάτες του

Ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη 26 θέσεων συνεργατών της κοινοβουλευτικής του ομάδας, απευθύνει το Ποτάμι.

-

Η πρόσκληση απευθύνεται σε δημοσίους υπαλλήλους που θα πρέπει να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους στην μέχρι τις 13 Μαρτίου 2015 στο prokirixi@topotami.gr. «Εκείνες κι εκείνοι των οποίων τα βιογραφικά ανταποκρίνονται σε κάποια από τις προτεινόμενες θέσεις, θα κληθούν σε συνέντευξη, ώστε να επιλεγούν αυτοί μπορούν να εργαστούν υπό πίεση εντός μιας ομάδας που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ στο ελληνικό κοινοβούλιο», αναφέρεται με την επισήμανση πως το κάθε βιογραφικό θα «αντιμετωπιστεί» με απόλυτη εχεμύθεια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ποταμιού «δεν αναζητούμε υπαλλήλους που βλέπουν τη Βουλή ως μια ευκαιρία να αποφύγουν την ευθύνες και τον φόρτο εργασίας. Υποσχόμαστε πολλή δουλειά, δύσκολα ωράρια αλλά και μια ανεπανάληπτη αίσθηση προσφοράς και δημιουργίας».

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις και την διαδικασία υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ποταμιού http://topotami.gr/nea/ela-ke-si-sto-potami.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)