Εκλογές

25 Ιανουαρίου 2015 22:50

Κουβέλης: Η Δημοκρατική Αριστερά είναι εδώ!

Χαιρετίζει την πολιτική αλλαγή ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επισημαίνοντας ότι για την πραγματοποίησή της συνέβαλε και η ΔΗΜΑΡ.

-

«Ο λαός αποφάσισε σήμερα να γυρίσει σελίδα. Χαιρετίζουμε τη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων. Χαιρετίζουμε την πολιτική αλλαγή, για την πραγματοποίηση της οποίας συμβάλαμε με τη στάση μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο κ. Κουβέλης δεν άφησε ασχολίαστο το ποσοστό που εξασφαλίζει η Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντάς το «αρνητικό για τη Δημοκρατία».

Αναφερόμενος στη συμπαράταξη «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά», ο κ. Κουβέλης είπε πως «θα στηρίξει και θα ενισχύσει την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, ώστε αυτή να προχωρήσει υπεύθυνα και αξιόπιστα, διατηρώντας σταθερά τη χώρα στην ευρωπαϊκή της πορεία».

Χαρακτήρισε ιδιαίτερα δυσμενές και δυσάρεστο το ποσοστό που εξασφάλισε ο συνδυασμός και ευχαρίστησε τους πολίτες που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. «Ο συνδυασμός που συγκροτήσαμε έδωσε την εκλογική μάχη με αγωνιστικότητα, με πολιτική αξιοπρέπεια και προγραμματικές θέσεις, αλλά δεν μπόρεσε μέσα σ' αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο, με τα ασφυκτικά διλήμματα, να μεταφέρει πειστικά το μήνυμα του στους πολίτες».

Ο Φώτης Κουβέλης κατέληξε λέγοντας: «Η Δημοκρατική Αριστερά είναι εδώ. Μέσα από συντεταγμένες διαδικασίες θα εξετάσουμε την  περαιτέρω πορεία μας. Η συνεργασία μας με τους Πράσινους ήταν ένα ελπιδοφόρο βήμα. Θέλουμε να την ισχυροποιήσουμε και να τη διευρύνουμε. Είμαστε εδώ!»

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)