Εκλογές

25 Ιανουαρίου 2015 20:59

Δημοψήφισμα ζητά ο Παπανδρέου

«Η διαπραγμάτευση πρέπει να έχει την υπογραφή του ελληνικού λαού, άμεσα με δημοψήφισμα», είπε ο αρχηγός του ΚΙΔΗΣΟ.

-

Εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων που θα δείξουν εάν το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα μπει στη Βουλή είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ωστόσο, σε δήλωσή του παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως αυτό θα γίνει.

Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία του Κινήματος στις εκλογές και τόνισε ότι ακόμα και αν δεν μπουν στην Βουλή το ΚΙΔΗΣΟ θα είναι εδώ.

Επέμεινε εκ νέου στη διενέργεια δημοψηφίσματος. «Η διαπραγμάτευση πρέπει να έχει την υπογραφή του ελληνικού λαού, άμεσα με δημοψήφισμα», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΚΙΔΗΣΟ. 

Παράλληλα, ανέφερε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να γίνει σεβαστό και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Είπε, επίσης, ότι η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να έχει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο με συνεργασίες, γιατί όπως ανέφερε "κανένα κόμμα δεν μπορεί μόνο του. Το έργο που πρέπει να γίνει χρειάζεται πολλές πλάτες". Τόνισε, ακόμα, ότι χρειάζεται ένα δικό μας ελληνικό σχέδιο με βαθιές προοδευτικές αλλαγές. "Να δημιουργήσουμε μια ουσιαστική και λειτουργική δημοκρατία", είπε ο κ. Παπανδρέου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)