Εκλογές

25 Ιανουαρίου 2015 16:52

Μαζί με την “Τελεία” ψήφισε και… Λίβερπουλ!

Ψηφοφόρος στην Α Θεσσαλονίκης διάλεξε το ψηφοδέλτιο της Τελείας, ωστόσο είπε να προσθέσει κάτω από τα ονόματα των υποψηφίων άλλα πέντε "πρωτότυπα" ονόματα...

-

Μια τελείως διαφορετική επιλογή στις σημερινές εκλογές είπε να κάνει ένας ψηφοφόρος στην Α Θεσσαλονίκης, καθώς όπως φαίνεται δεν τον κάλυπταν τα δεκαοκτώ κόμματα και οι τέσσερις συνασπισμοί κομμάτων που συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση.

Ο εν λόγω ψηφοφόρος μπορεί να διάλεξε το ψηφοδέλτιο της Τελείας του Απόστολου Γκλέτσου, ωστόσο είπε να προσθέσει κάτω από τα ονόματα των υποψηφίων άλλα πέντε ονόματα:

Τζέραρντ Στέφανος του Ιωάννου

 Χέντερσον Ιορδάνης του Χρήστου

 Λαλλάνα Αδάμ του Κωνσταντίνου

 Σκρτελ Μαρτίνος του Παύλου

 Μάρκοβιτς Λάζαρος του Ισίδωρου

 Μπαλοτέλι Μάριος του Ιωακείμ

Αν σας θυμίζουν κάτι από ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα από Λίβερπουλ τα ονόματα αυτά, έχετε δίκιο… Πρόκειται για τους Στίβεν Τζέραρντ, Τζόρνταν Χέντερσον, Άνταμ Λαλλάνα, Μάρτιν Σκρτελ, Λάζαρ Μάρκοβιτς και Μάριο Μπαλοτέλι.

Παρόλα αυτά ο ψηφοφόρος ήταν τυπικός αφού έβαλε τους σταυρούς που έπρεπε, δηλαδή τέσσερις. Και για να μην έχετε απορία από τους «κόκκινους» επέλεξε τους Τζέραρντ, Χέντερσον, Λαλλάν και Μάρκοβιτς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)