Εκλογές

24 Ιανουαρίου 2015 17:00

Το BBC στ’ Ανώγεια για τις αυριανές εκλογές

Το βρετανικό κανάλι θέλησε να κάνει αφιέρωμα στο χωριό που δεν έδωσε ούτε μια ψήφο στη Χρυσή Αυγή.

-

Οι Ελληνικές εκλογές έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για την Ευρώπη κι ως εκ τούτου εκατοντάδες δημοσιογράφοι από πολλές χώρες βρίσκονται ήδη στη χώρα μας για την κάλυψη τους.

Το βρετανικό BBC ακολούθησε τον Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο για την τελευταία του προεκλογική ομιλία και αποφάσισε να επισκεφθεί τα Ανώγεια, το χωριό των 3 Ολοκαυτωμάτων προκειμένου να κάνει αφιέρωμα στη περιοχή που στις προηγούμενες Ευρωεκλογές δεν έδωσε ούτε μια ψήφο στη Χρυσή Αυγή.

Με επικεφαλής το δημοσιογράφο Chris Morris, το συνεργείο έκανε ρεπορτάζ μιλώντας με τοπικές προσωπικότητες, για τις εκλογές, τον ναζισμό, τις προσδοκίες για το μέλλον και την οικονομική κρίση.

Στη κάμερα του BBC μίλησαν, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο λυράρης Βασίλης Σκουλάς και ο ιερέας Ανδρέας Κεφαλογιάννης. Το αφιέρωμα θα προβληθεί στην Αγγλική τηλεόραση σήμερα και αύριο ημέρα των εκλογών σε επανάληψη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)