Εκλογές

23 Ιανουαρίου 2015 07:55

Τα ντιμπέιτ στον ΑΝΤ1 συνεχίζονται: Κάντε τις ερωτήσεις σας στο #Debate_ANT1

Παρακολουθήστε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τα δύο ντιμπέιτ μεταξύ υποψήφιων βουλευτών και στείλτε τις ερωτήσεις στο  #Debate_ANT1.

-

Κορυφώνεται η προεκλογική μάχη λίγες ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ο ΑΝΤ1 φιλοξενεί υποψήφιους βουλευτές για να παρουσιάσουν τις θέσεις τους, ενώ δίνει τη δυνατότητα να διατυπώσετε τις δικές σας ερωτήσεις στο  hashtag, #Debate_ANT1, στα social media.

Στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη, τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν  ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β Αθηνών και υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Αθηνών, Νίκο Παππά.

Στα ντιμπέιτ της Τετάρτης, ήταν «διαμάχησαν» η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α Αθήνας, Όλγα Κεφαλλογιάννη, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα, Γιάννης Μανιάτης και ο Σπύρος Λυκούδης, υποψήφιος με Το Ποτάμι στην Α Αθήνας.

Όλα τα ντιμπέιτ έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε ζωντανά και από το www.ant1news.gr , ενώ μπορείτε να διατυπώσετε τα δικά σας ερωτήματα χρησιμοποιώντας το hashtag, #Debate_ANT1, στα social media, αφού άλλωστε πρόθεση του καναλιού είναι να δώσει το λόγο στους πολίτες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)