Εκλογές

22 Ιανουαρίου 2015 20:59

ΝΔ: Το αύριο της χώρας είναι στα χέρια σας

Η  Ν. Δ κορυφώνει την προεκλογική της καμπάνια με το νέο τηλεοπτικό της μήνυμα με τον τίτλο, «Το αύριο της χώρας είναι στα χέρια σας».

-

Με λιγότερο από δυο μέρες να απομένουν για την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου, η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε το τηλεοπτικό μήνυμα με το οποίο ολοκληρώνει την διαφημιστική της καμπάνια.

Το spot που έχει τίτλο «Το αύριο της χώρας είναι στα χέρια σας», ξεκινάει με εικόνες από τις ιστορικές στιγμές όταν ο αείμνηστος ιδρυτής της Ν.Δ, Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπέγραφε στο Ζάππειο την ένταξη της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ.

Στη συνέχεια εμφανίζεται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο οποίος μιλάει για την ολοκλήρωση της προσπάθειας της χώρας μας, το τέλος των μνημονίων και την οικονομική θωράκιση της χώρας μέσω της γραμμής προληπτικής πίστωσης. Ο κ. Σαμαράς μιλάει επίσης για κυβερνήσεις συνεργασίας με κορμό τη Ν.Δ και ζητάει από τους πολίτες εκλογική νίκη έστω και με μία ψήφο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)