Εκλογές

20 Ιανουαρίου 2015 09:10

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απόψε στον ΑΝΤ1

Απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Ευάγγελος Βενιζέλος και δύο #Debate_ANT1 μεταξύ υποψήφιων βουλευτών.

-

Πέντε ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλά ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη.

Οι τηλεμαχίες μεταξύ υποψήφιων βουλευτών συνεχίζονται στον ΑΝΤ1 και σήμερα καλεσμένοι στο πρώτο ντιμπέιτ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β Αθήνας με τον Γιώργο Σταθάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Στο δεύτερο ντιμπέιτ που θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα πάρουν μέρος ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β Αθήνας, ο Αντώνης Νταβανέλος υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΖΑ στη Β Αθήνας και ο Δημήτρης Καρύδης υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α Πειραιά.

Όλα τα ντιμπέιτ έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε ζωντανά και από το ant1news.gr , ενώ μπορείτε να διατυπώσετε τα δικά σας ερωτήματα χρησιμοποιώντας το hashtag, #Debate_ANT1, στα social media, αφού άλλωστε πρόθεση του καναλιού είναι να δώσει το λόγο στους πολίτες.    

Χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «τηλεμάχησαν» ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποψήφιος της ΝΔ στη Β Αθήνας και ο Νίκος Βούτσης υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α Αθήνας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)