Εκλογές

17 Ιανουαρίου 2015 08:00

Τα ντιμπέιτ στον ΑΝΤ1 συνεχίζονται: Κάντε τις ερωτήσεις σας στο #Debate_ANT1

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και ντιμπέιτ μεταξύ Αρβανιτόπουλου – Τσακαλώτου – Ψαριανού και Σαλμά –Μπασκόζου – Σαχινίδη.

-

Ο πρόεδρος του Ποταμιού είναι καλεσμένος απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη, λίγες ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ενώ χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε στον ΑΝΤ1 συνέντευξη.

Οι τηλεμαχίες μεταξύ υποψήφιων βουλευτών συνεχίζονται στον ΑΝΤ1 και σήμερα καλεσμένοι είναι ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος , υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α Πειραιά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  στη Β Αθηνών και ο Γρηγόρης Ψαριανός, υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού στην Β Αθηνών.

Στο δεύτερο ντιμπέιτ θα συμμετέχουν ο Μάριος Σαλμάς, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, ο Γιάννης Μπασκόζος, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β Αθηνών και ο Φίλιππος Σαχινίδης, υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Όλα τα ντιμπέιτ έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε ζωντανά και από το ant1news.gr , ενώ μπορείτε να διατυπώσετε τα δικά σας ερωτήματα χρησιμοποιώντας το hashtag, #Debate_ANT1, στα social media, αφού άλλωστε πρόθεση του καναλιού είναι να δώσει το λόγο στους πολίτες.

Στο κεντρικό δελτίο της Παρασκευής καλεσμένος στο στούντιο του ΑΝΤ1 ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ η τηλεμαχία έγινε μεταξύ της Κατερίνας Παπακώστα, υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στην Β Αθηνών, του Νίκου Φίλη υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  στην Α Αθηνών, του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ στην Β Αθηνών και του Τέρενς Κουίκ, υποψήφιου βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)