Εκλογές

16 Ιανουαρίου 2015 14:00

«Εγώ είμαι το Ποτάμι»: Τα προεκλογικά σποτ του κόμματος

Τα σποτ βασίστηκαν σε σενάρια εθελοντών και πραγματοποιήθηκαν με την συμμετοχή 70 φίλων του Κινήματος, όπως αναφέρει ανακοίνωση.

-

Τα πρώτα προεκλογικά, διαφημιστικά σποτ για την ιντερνετική του καμπάνια, με τίτλο «Εγώ είμαι το Ποτάμι», έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα με επικεφαλής τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Τα βίντεο, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος, βασίστηκαν σε σενάρια εθελοντών και πραγματοποιήθηκαν με την συμμετοχή 70 φίλων του Κινήματος.

Η παραγωγή τους οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε μέσα σε 2 μέρες, με μηδενικό προϋπολογισμό, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβαν ο Γιάννης Κασπίρης και ο Γιώργος Νούσιας, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Στο τέλος κάθε σποτ ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει: «Όλοι εμείς που τα συζητάμε τόσα χρόνια που θέλαμε το καινούργιο αλλά ψηφίζαμε το παλιό, όλοι εμείς που θέλουμε μια Ελλάδα με δουλειές, με δικαιοσύνη και παιδεία, εμείς είμαστε το Ποτάμι. Εμείς που θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα. Και ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)