Εκλογές

16 Ιανουαρίου 2015 13:19

Στηρίζουν ΝΔ και Σαμαρά, οι Ζώης και Κουράκος

Με δήλωση τους –που παραπέμπει στη δήλωση του Κώστα Καραμανλή- ο επικεφαλής της «Νέας Μέρας» Χρήστος Ζώης και ο απερχόμενος βουλευτής Γιάννης Κουράκος , στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία.

-

Μπορεί να μην συμπεριλήφθησαν στα ψηφοδέλτια και να μην είναι υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά τα 2 έμπειρα πολιτικά στελέχη με ανακοίνωση τους εκφράζουν τη δημόσια στήριξη τους στη ΝΔ, στις εθνικές εκλογές.

Οι κ.κ Κουράκος και Ζώης επισημαίνουν ότι είχαν ταχθεί από την αρχή υπέρ μιας εθνικής συνεννόησης και ενός εθνικού σχεδίου «για θεσμική και παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας με πνεύμα μεταρρυθμιστικό και ριζοσπαστικό».

Στην δήλωση τους αναφέρεται επίσης ότι, «παρά τις αποφάσεις και τις πολιτικές που πλήγωσαν μαζί με εμάς, πολλούς Έλληνες, με τους οποίους δώσαμε αγώνες για ριζοσπαστικό και κοινωνικό φιλελευθερισμό και για μία Ελλάδα ισότιμο μέλος της Ευρώπης, επιλέγουμε με κριτήριο ιδεολογικό να προσυπογράψουμε το προσκλητήριο του προέδρου Κώστα Καραμανλή για στήριξη και ενίσχυση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)