Εκλογές

16 Ιανουαρίου 2015 07:39

Τα ντιμπέιτ στον ΑΝΤ1 συνεχίζονται: Κάντε τις ερωτήσεις σας στο #Debate_ANT1

Οι Παπακώστα, Φίλης, Χρυσοχοΐδης και Κουίκ στο σημερινό ντιμπέιτ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1. Συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη.

-

Οι τηλεμαχίες μεταξύ υποψήφιων βουλευτών συνεχίζονται στον ΑΝΤ1 και σήμερα καλεσμένοι είναι η Κατερίνα Παπακώστα, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Β Αθηνών, ο Νίκος Φίλης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α Αθηνών, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Β Αθηνών και ο Τέρενς Κουίκ, υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.Κατά τη διάρκεια του δελτίου μπορείτε να παρακολουθήσετε και συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Όλα τα ντιμπέιτ έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε ζωντανά και από το ant1news.gr , ενώ μπορείτε να διατυπώσετε τα δικά σας ερωτήματα χρησιμοποιώντας το hashtag, #Debate_ANT1, στα social media, αφού άλλωστε πρόθεση του καναλιού είναι να δώσει το λόγο στους πολίτες.

Στο ντιμπέιτ της Τετάρτης καλεσμένοι στο στούντιο του ΑΝΤ1 ήταν ο Κώστας Σκρέκας, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στα Τρίκαλα, Ανδρέας Καριτζής υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β Αθηνών, ο Νίκος Σοφιανός υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής της εκλογικής συμμαχίας Πράσινοι – ΔΗΜ.ΑΡ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)