Εκλογές

15 Ιανουαρίου 2015 07:30

Τα ντιμπέιτ στον ΑΝΤ1 συνεχίζονται: Κάντε τις ερωτήσεις σας στο #Debate_ANT1

Οι Σκρέκας, Καρίτζης, Σοφιανός και Μαργαρίτης στο σημερινό ντιμπέιτ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

-

Οι τηλεμαχίες μεταξύ υποψήφιων βουλευτών συνεχίζονται στον ΑΝΤ1 και σήμερα καλεσμένοι είναι ο Κώστας Σκρέκας, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στα Τρίκαλα, Ανδρέας Καριτζής υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β Αθηνών, ο Νίκος Σοφιανός υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής της εκλογικής συμμαχίας Πράσινοι – ΔΗΜ.ΑΡ.

Όλα τα ντιμπέιτ έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε ζωντανά και από το ant1news.gr , ενώ μπορείτε να διατυπώσετε τα δικά σας ερωτήματα χρησιμοποιώντας το hashtag, #Debate_ANT1, στα social media, αφού άλλωστε πρόθεση του καναλιού είναι να δώσει το λόγο στους πολίτες.

Στο ντιμπέιτ της Τρίτης καλεσμένοι στο στούντιο του ΑΝΤ1 ήταν οι Γιώργος Κουμουτσάκος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθήνας, Αννέτα Καββαδία υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας και Δημήτρης Χατζησωκράτης υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά» στη Β’ Αθήνας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)