Εκλογές

14 Ιανουαρίου 2015 07:45

Τα ντιμπέιτ στον ΑΝΤ1 συνεχίζονται: Κάντε τις ερωτήσεις σας στο #Debate_ANT1

Απόψε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Φώτης Κουβέλης και ντιμπέιτ μεταξύ Στυλιανίδη, Καλύβη, Χρυσοβελώνη, Μπαλού.

-

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης είναι καλεσμένος απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη, λίγες ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ενώ χθες ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε στον ΑΝΤ1 την πρώτη του συνέντευξη μετά την ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.  

Οι τηλεμαχίες μεταξύ υποψήφιων βουλευτών συνεχίζονται στον ΑΝΤ1 και σήμερα καλεσμένοι είναι ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Ροδόπη, ο Αλέκος Καλύβης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, η Μαρία Χρυσοβελώνη υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ στη Μαγνησία και η Αλεξάνδρα Μπάλου υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Β’ Αθήνας. 

Όλα τα ντιμπέιτ έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε ζωντανά και από το ant1news.gr , ενώ μπορείτε να διατυπώσετε τα δικά σας ερωτήματα χρησιμοποιώντας το hashtag, #Debate_ANT1, στα social media, αφού άλλωστε πρόθεση του καναλιού είναι να δώσει το λόγο στους πολίτες.

Στο ντιμπέιτ της Τρίτης καλεσμένοι στο στούντιο του ΑΝΤ1 ήταν οι Γιώργος Κουμουτσάκος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθήνας, Αννέτα Καββαδία υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας και Δημήτρης Χατζησωκράτης υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά» στη Β’ Αθήνας. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)