Εκλογές

13 Ιανουαρίου 2015 13:42

Πάρτε μέρος στα ντιμπέιτ του ΑΝΤ1 κάνοντας ερωτήσεις στο #Debate_ANT1

Απόψε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπανδρέου και ντιμπέιτ μεταξύ Κουμουτσάκου, Καββαδία και Χατζησωκράτη.

-

Καλεσμένος θα είναι απόψε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια την Μαρία Χούκλη, ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. 

Μετά την πρώτη τηλεμαχία της Μαρίας Σπυράκη με τον Πάνο Σκουρλέτη χθες στον ΑΝΤ1, σήμερα έρχεται το δεύτερο ντιμπέιτ, που γίνεται με χρονόμετρο και μεταξύ άλλων παρέχεται η δυνατότητα ερωτήσεων από τον ένα καλεσμένο στον άλλο, στο στούντιο του ΑΝΤ1 θα είναι ο Γιώργος Κουμουτσάκος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθήνας, η Αννέτα Καββαδία υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά» στη Β’ Αθήνας. 

Όλα τα ντιμπέιτ έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε ζωντανά και από το ant1news.gr , ενώ μπορείτε να διατυπώσετε τα δικά σας ερωτήματα χρησιμοποιώντας το hashtag, #Debate_ANT1, στα social media, αφού άλλωστε πρόθεση του καναλιού είναι να δώσει το λόγο στους πολίτες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)