Εκλογές

13 Ιανουαρίου 2015 09:15

Το προεκλογικό σποτ του Γκλέτσου: ΤΕΛΕΙΑ και πράξη!

Ο Απόστολος Γκλέτσος εμφανίζεται μπροστά από τοίχο που φέρει το σύμβολο του κόμματος και κοιτώντας την κάμερα απευθύνεται στους ψηφοφόρους.

-

«ΤΕΛΕΙΑ και πράξη. Για μία νέα αρχή..», είναι το σύνθημα στο προεκλογικού σποτ του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου, ΤΕΛΕΙΑ.

«Χτίζω με τα εργαλεία που έχω... Διαχωρίζω το φιλολαϊκό από το λαϊκίστικο... Απαιτώ πολιτικούς δημοκράτες δίπλα στους δημοκρατικούς πολίτες... Θέλω τον Έλληνα, πολίτη του κράτους και όχι υπήκοο», αναφέρει μεταξύ άλλων στο προεκλογικό σποτ ο Απόστολος Γκλέτσος. 

Ο Απόστολος Γκλέτσος εμφανίζεται μπροστά από τοίχο που φέρει το σύμβολο του κόμματος και κοιτώντας την κάμερα απευθύνεται στους ψηφοφόρους. Δίπλα του εμφανίζονται στιγμές από την θητεία του ως δήμαρχος Στυλίδας και τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Ανάμεσα στα πλάνα είναι και μερικά από το 2012 και τον αγιασμό των Θεοφανίων στον οποίο ο Απόστολος Γκλέτσος είχε βουτήξει για τον σταυρό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)