Εκλογές

09 Ιανουαρίου 2015 16:29

Επίθεση Καμμένου στον Πρωθυπουργό

Ότι πει ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένα μεγάλο ψέμα, δηλώνει ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

-

Σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δηλώνοντας ότι «κάθε μέρα που περνάει ο κ. Σαμαράς επαναφέρει ένα από τα περίφημα 18 σημεία που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό με ψέματα στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012».

Βάζοντας στο στόχαστρο του τον Πρωθυπουργό, με αφορμή την δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «ο κ. Σαμαράς έχει υπογράψει τα δύο νέα μνημόνια» και «πλέον όλοι γνωρίζουν πως ότι και να πει είναι ένα μεγάλο ψέμα». 

Υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στην Β΄ Αθηνών, θα είναι ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης.

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου

Κάθε μέρα που περνάει προς τις εκλογές ο κ. Σαμαράς επαναφέρει ένα από τα περίφημα 18 σημεία που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό με ψέματα στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Το γνωρίζουν καλά οι Έλληνες πολίτες. Σήμερα επέλεξε να πει ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις. Τα έχει υπογράψει ο κ. Σαμαράς τα δύο νέα μνημόνια. Να ξέρει καλά ότι ο ελληνικός λαός, οι Έλληνες πολύτεκνοι, οι ένστολοι, η αγορά γνωρίζουν πλέον πως ό,τι και να πει είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ας ετοιμαστεί να μπει πάλι στην πολιτική του ερημιά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)