Κόμματα

13 Δεκεμβρίου 2014 12:00

Μητρόπουλος: Δεν υπάρχει σχέδιο Β, ούτε αισθανθήκαμε την ανάγκη για σχέδιο Β

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι θα «πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις του από την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ».

-

«Δεν υπάρχει σχέδιο Β, ούτε αισθανθήκαμε την ανάγκη να επεξεργαστούμε σχέδιο Β» τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος επισήμανε ότι θα «πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις του από την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μητρόπουλο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της και στη συνέχεια ο κύριος Τσίπρας θα διαπραγματευτεί με πυγμή και σοβαρότητα με τους εταίρους μας και θα έχει σοβαρό αποτέλεσμα.»

Στις δηλώσεις του ο κ. Μητρόπουλος διευκρίνισε ότι θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι «δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες με τους δανειστές μας μέχρι να επιτευχθεί το νέο πακέτο, ενώ υπογράμμισε ότι οι δόσεις αναφέρονται στην αποπληρωμή του χρέους και στο εσωτερικό μέτωπο δεν υπάρχει πρόβλημα, “δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις του κόσμου από την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)