Βουλή

03 Δεκεμβρίου 2014 18:27

Οι επίμαχοι διάλογοι Ξουλίδου - Σούκουρη

Η Σταυρούλα Ξουλίδου σχεδιάζει να προσφύγει στον εισαγγελέα για να της δοθούν τα ονόματα εκείνων που είχαν δώσει άδεια εισόδου στη Βουλή στον Γιώργο Σούκουρη.

-

Τους διαλόγους με τον Γιώργο Σούκουρη παρουσίασε η Σταυρούλα Ξουλίδου καταθέτοντας στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.

Η κ. Ξουλίδου αφού παρουσίασε τους διαλόγους που είχε με τον Γιώργο Σούκουρη είπε ότι θα προσφύγει στον εισαγγελέα για να της δοθούν τα ονόματα εκείνων που του είχαν δώσει άδεια εισόδου στη Βουλή.

Στην επιτροπή κατέθεσε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παραδέχθηκε, ότι είχε συναντήσει τον κ. Σούκουρη τέλη Αυγούστου για περίπου δέκα λεπτά στο γραφείο του στη Βουλή και συζήτησαν για το συνταξιοδοτικό των Βορειοηπειρωτών.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης μίλησε για γελοιότητες και κάλεσε την επιτροπή να λάβει πειθαρχικά μέτρα κατά του Πάνου Καμμένου και της Σταυρούλας Ξουλίδου.

Οι διάλογοι Ξουλίδου - Σούκουρη

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)