Βουλή

22 Οκτωβρίου 2014 09:13

Άγριος καβγάς Κωνσταντοπούλου με Τριαντάφυλλο

Ένα γεύμα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κ. Τριαντάφυλλου έγινε αφορμή για καβγά μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του ίδιου.

-

Σε αρένα κόντεψε να μετατραπεί αργά χθες το βράδυ η Βουλή σε μια συζήτηση που παραδοσιακά διεξάγεται σε χαμηλούς τόνους. Αφορούσε στον προϋπολογισμό της Βουλής για το 2015, όμως μια αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου άναψε για τα καλά τον καυγά.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι ο Κώστας Τριαντάφυλλος από το ΠΑΣΟΚ "φέσωσε" τη βουλή με το γεύμα που παρέθεσε  στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας στη σύνοδο νέων βουλευτών.

"Η κυρία Κωσταντοπούλου συκοφαντεί, δεν είναι η πρώτη φορά που χυδαιολογεί κατά συγκεκριμένου προσώπου και υπερβαίνει τα εσκαμμένα χωρίς η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει, συνεχώς σκανδαλολογεί λοιδορεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και αυτό την ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή απόψεις που δυστυχώς γίνονται ανεκτές από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ", είπε, καλώντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να ζητήσει συγνώμη εκ μέρους της.

Στην επιτυχία του γεύματος που "συνέχισε" και η ιταλική προεδρία, αναφέρθηκε ο Γιάννης Τραγάκης, που στάθηκε δίπλα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας ωστόσο, να ανακαλέσει όσα είπε για ταύτιση με τη Χρυσή Αυγή. Επανήλθε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας πως τα "όσα είπε ο κ. Τριαντάφυλλος είναι στη γραμμή που χάραξε την επομένη ημέρα  της δολοφονίας Φύσσα ο εκπληκτικός νους που συμβουλεύει τον πρωθυπουργό, Χρύσανθος Λαζαρίδης".

Τώρα ήταν η σειρά του Γιάννη Τραγάκη να αντιδράσει, ενώ κι ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.  "Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία καταστρέφουν τη δημοκρατία και αυτή η δική σας στάση κυρία Κωνσταντοπούλου να βλέπετε πίσω από τον καθένα μας ένα απατεώνα έναν κλέφτη και κάποιον που θέλετε να βάλετε φυλακή θα πρέπει κάποια στιγμή το κόμμα σας να σας θέσει όρια".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)