Γενικά

16 Οκτωβρίου 2014 08:13

Σκουρλέτης και Παππάς καταθέτουν σήμερα για τις καταγγελίες περί «κουμπαρά»

Από τον εισαγγελέα έχουν κληθεί επίσης να καταθέσουν οι Αλέξης Τσίπρας, Φώτης Κουβέλης, Πάνος Καμμένος και Γιάννης Δραγασάκης.

-

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ώστε να επιτευχθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στον εισαγγελέα σήμερα θα καταθέσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος είχε κάνει την σχετική καταγγελία επικαλούμενος δημοσίευμα της εφημερίδας «Contra News», ενώ κατάθεση θα δώσει και ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νικος Παππας.

Για την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η κατάθεση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος επίσης είχε προβεί σε ανάλογο περιεχομένου δηλώσεις.

Ωστόσο, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι καταθέσεις τόσο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσιπρα, όσο και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη, οι οποίοι επίσης έχουν κληθεί από τον εισαγγελέα.

Οι καταθέσεις για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βούλευτών ξεκίνησαν χθες, με πρώτη προκαταρτική εξέταση την κατάθεση του διευθυντή της  εφημερίδας «Kontra News» , Αιμίλιου Λιάτσου. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι στον εισαγγελέα επικαλέστηκε το δημοσιογραφικό απόρρητο και δεν αποκάλυψε την πηγή του. Τόνισε  ωστόσο ότι, η πηγή του είναι πολύ αξιόπιστη και η εφημερίδα θα συνεχίσει και με άλλες αποκαλύψεις.

Για τα περί χρηματισμού βουλευτών μίλησε στο Πρωινό ΑΝΤ1 και ο Πέτρος Τατσόπουλος. "Και η συγκυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν το παν για να απαξιώσουν το κοινοβούλιο", τόνισε, μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Τατσόπουλος και πρόσθεσε: "Όλοι είμαστε εν δυνάμει πληρωμένοι και οι μόνοι που μπορούν να χαίρονται από αυτό είναι οι φασίστες".

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)