Βουλή

17 Σεπτεμβρίου 2014 15:26

«Βρίσκω τοίχο» στους ελέγχους επωνύμων, καταγγέλλει ο Ρακιντζής

Έχετε δει επώνυμο να δικάζεται εύκολα;, αναρωτήθηκε ο Λέανδρος Ρακιντζής, αποφεύγοντας να κατονομάσει υποθέσεις επωνύμων.

-

Τοίχο συναντά ο Λέανδρος Ρακιντζής όταν «πέφτει» στο δρόμο του επώνυμος. Αν και απέφυγε να δώσει διευθύνσεις και ονόματα, ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης μιλώντας στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της βουλής, κατήγγειλε εμπόδια που τίθενται στο έργο του όσον αφορά τον έλεγχο επωνύμων.

«Πρόσφατα βγήκε νόμος που λέει ότι δεν ευθύνονται οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ, υποκρύπτεται αμνηστία, αλλά δεν είμαι αρμόδιος εγώ να το κρίνω», σχολίασε, κάνοντας λόγο για γραφειοκρατικά και άλλα εμπόδια.

«Έχετε δει επώνυμο να δικάζεται εύκολα; Βγαίνουν απαλλακτικά βουλεύματα, λέω το παράπονο μου, ότι στην προσπάθειά μου κατά των επωνύμων βρίσκω ένα τείχος, δεν μπορώ να κάνω έφεση στο βούλευμα, δεν μπορώ να πω για την τάδε υπόθεση, δεν ελέγχω το ποινικό, στην προσπάθεια που κάνω κατά των επωνύμων βρίσκω εμπόδια», αποφεύγοντας να κατονομάσει υποθέσεις επωνύμων.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)