Εκλογές

04 Απριλίου 2014 00:16

Φουντώνει η μάχη στο δήμο της Αθήνας και στην Περιφέρεια Αττικής

Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης στην Αθήνα βρέθηκαν οι παρεμβάσεις στην Πρωτεύουσα ενώ στην Περιφέρεια η διαχείριση των απορριμμάτων.

-



Άμεσες πολιτιστικές παρεμβάσεις στην Αθήνα ζήτησε ο  Άρης Σπηλιωτόπουλος κατά τη συνάντηση εργασίας με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

«Το πρόγραμμά μας για την Αθήνα έχει την προσδοκία μιας πόλης που θα είναι ανοιχτή στον τουρισμό καθ’ όλο το χρόνο» επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος ενώ κατήγγειλε ως «σχέδιο εξάρτησης και διαπλοκής» την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για παρεμβάσεις στον Εθνικό Κήπο, απόφαση για την οποία δεν ενημερώθηκε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος δήλωσε ανοιχτός σε συζήτηση καθώς «υπάρχουν πιο πρόσφοροι χώροι για τέτοια σχέδια».

Ο υπουργός Πολιτισμού υπογράμμισε πως «ήρθε η στιγμή να συστρατευθούμε σε μια κοινή προσπάθεια για πιο ανθρώπινη ζωή, για καλύτερη αισθητική στην πόλη» .

Πρόταση για εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική παρουσίασε, εν τω μεταξύ, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Η κα Δούρου τόνισε την ανάγκη μίας νέας αρχής, «που θα βάζει τέλος στα σύμμεικτα απορρίμματα και στο έγκλημα της Φυλής. Μια αρχή που θα βάζει τέλος στο σχέδιο για τις 4 μονάδες επεξεργασίας σύμμεικτων με τα ΣΔΙΤ», για μια βιώσιμη και δίκαιη οικονομικά και οικολογικά λύση, με σεβασμό στον πολίτη και το περιβάλλον

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)