Γενικά

06 Ιανουαρίου 2014 19:23

Έντονες αντιδράσεις για την μεταμφίεση του Διαμαντόπουλου

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ενέργεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος εμφανίστηκε σε πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι μεταμφιεσμένος σε παπά για να «κηδέψει» το μνημόνιο.

-



Η ενέργεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Καστοριά προκάλεσε κύμα επικρίσεων από ιεράρχες, ενώ ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος σχολίασε την συμπεριφορά του κ. Διαμαντόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τη ανόητη.

«Είναι λυπηρό, σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για τον τόπο, ένα μέλος του Κοινοβουλίου να συμπεριφέρεται με τόσο ανόητο τρόπο», ανέφερε σε δήλωσή του βράδυ της Κυριακής ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Αντιδράσεις υπήρξαν και από τον Μητροπολίτη Άνθιμο, ο οποίος αφού ζήτησε χθες την διαγραφή του βουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ, επανήλθε τη Δευτέρα και με νέες δηλώσεις του τον κάλεσε να κάνει μετάνοια. ««Να κάνει μετάνοια και μπορεί να συγχωρεθεί… το κόμμα του ας κάνει ό,τι θέλει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)