Χανιά

09 Μαρτίου 2024 16:31

Χανιά: “Φαντομάς” συνελήφθη επειδή έκανε… 2 κλοπές την ημέρα

Διάβασέ μου το...

Ασταμάτητος και επίμονος ο συλληφθείς των Χανίων, είχε "ρημάξει" την ευρύτερη περιοχή. Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει.

Χανιά: “Φαντομάς” συνελήφθη επειδή έκανε… 2 κλοπές την ημέρα
-

Μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες, είχε διαπράξει οκτώ κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων Κρήτης. Ο λόγος για έναν 34χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Χανιά και συνελήφθη τα ξημερώματα της Τσικνοπέμπτης 7 προς Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, από το περασμένο Σάββατο ως και μια ημέρα πριν από την σύλληψή του ο 34χρονος φέρεται να είχε διαρρήξει πέντε επιχειρήσεις, από τις οποίες είχε κλέψει χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Φέρεται επίσης να είχε εισβάλει σε δύο εργοτάξια οικοδομών, να είχε αρπάξει διάφορα οικοδομικά εργαλεία προκαλώντας φθορές, και να είχε κλέψει μία μοτοσικλέτα.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι όπου κατοικεί ο 34χρονος, βρέθηκε ένα μέρος των κλοπιμαίων τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους κυρίους τους. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να διαπιστωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κλοπή τροχοφόρου, με την οποία παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιος Παντελεήμονας: Η στιγμή του πυροβολισμού άνδρα στο κεφάλι! (βίντεο - ντοκουμέντο)

Ιράν: Γυναίκες συνελήφθησαν επειδή χόρεψαν δημόσια (βίντεο)

Reuters: Η 93χρονη γιαγιά στην Αθήνα που πλέκει κασκόλ για παιδιά που έχουν ανάγκη (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO