O Leclerc διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Sainz

×

Του Βασίλη Παπαδόπουλου

Ήταν ένα από τα θέματα, που συζητήθηκαν έντονα στο Grand Prix της Βαρκελώνης. Η επαφή που είχαν Leclerc-Sainz, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον περάσει από την εξωτερική, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα μικρό τμήμα της εμπρός πτέρυγας του Μονεγάσκου.

Charles Leclerc

Εκείνος ρωτήθηκε χθες, για το αν το συμβάν, δημιούργησε πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις και ήταν καθησυχαστικός. «Νομίζω, ότι το θέμα φαίνεται πάντα τεράστιο από έξω. Αλλά γνωριζόμαστε τόσο καλά, που ξέρουμε, ότι κατά την διάρκεια του αγώνα, μπορεί να υπάρξει ένταση», είπε αρχικά ο 27χρονος οδηγός και πρόσθεσε: «Μετά μιλάμε μαζί και όλα βαίνουν καλώς. Δεν ανησυχώ καθόλου για τη σχέση μας στο μέλλον. Όταν μία «μάχη» είναι τεταμένη, είναι φυσιολογικό να προκύψουν αυτά. Και θεωρώ δεδομένο ότι ανάλογες στιγμές θα υπάρξουν στο μέλλον. Όταν βρεθούμε μετά, όλα τακτοποιούνται».

Ο Leclerc ρωτήθηκε στη συνέχεια, αν η επικείμενη αποχώρηση του Ισπανού, λόγω της «άφιξης» από το 2025 του Hamilton, επηρέασε καθόλου το εσωτερικό της Ferrari: «Όχι πραγματικά. Δουλεύουμε όπως πριν. Και το όποιο συμβάν, θα μπορούσε να προκύψει ανά πάσα στιγμή. Όταν είμαστε συμπαίκτες και μάλιστα τόσο κοντά ο ένας στον άλλο, τυχαίνουν διαφωνίες. Τα πάντα έχουν να κάνουν, με το πώς τα αντιμετωπίζεις. Ανάμεσα σε μένα και τον Carlos, αυτό συνέβαινε πάντα με καλό τρόπο. Και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό».

Ο Μονεγάσκος οδηγός αναφέρθηκε και στο Grand Prix της Αυστρίας: «Θα επιστρέψουμε εκεί που θέλουμε. Δεν το κάναμε στο Μόντρεαλ, λόγω ελαστικών και συνθηκών. Δεν το κάναμε στη Βαρκελώνη, επειδή δεν ήμασταν γρήγοροι. Αισθάνομαι σίγουρος όμως, ότι τώρα θα λειτουργήσουμε καλά».