Verstappen: «Θα είμαι στη Red Bull Racing το 2025»

×

Του Βασίλη Παπαδόπουλου

Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών-μηνών, τον υποχρέωσε να πάρει ξεκάθαρα θέση. Ο Max Verstappen θα είναι στη Red Bull Racing και το 2025, όπως ξεκαθάρισε δημόσια.

Max Verstappen

Με το Grand Prix στην Αυστρία να είναι προ των πυλών, ο Ολλανδός ρωτήθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, για το αν είναι 100% αφοσιωμένος στην Αυστριακή ομάδα και για την επόμενη χρονιά. «Νομίζω ότι το έχω αναφέρει αυτό και παλαιότερα. Φυσικά και οι φίλαθλοι αρέσκονται σε τέτοιου είδους συζητήσεις, όμως το πιο σημαντικό είναι, να έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για το μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή η μάχη είναι πολύ στενή, αλλά δουλεύουμε ως ομάδα, για να μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Το έχω δηλώσει στους συνεργάτες μου, εργαζόμαστε και εστιάζουμε στην επόμενη χρονιά, για να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί».

Όπως ήταν φυσικό, η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει, με το τι θα συμβεί, αν θεωρήσει, ότι το μονοθέσιο δεν πληροί τις προϋποθέσεις που έθεσε. Θα εγκαταλείψει την ομάδα; «Δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα στη Formula 1. Δεν μπορείς ξαφνικά να πεις "αντίο παιδιά". Έχω ένα μεγάλο συμβόλαιο με την ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία που έχω με όλους. Για αυτό και βρίσκομαι στο σημείο αυτό. Κοιτάμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε, για ένα ακόμη καλύτερο αύριο. Όλα γίνονται με γνώμονα το μέλλον».

Πάντως, και παρά την ξεκάθαρη τοποθέτηση του Verstappen, η Mercedes φέρεται να επιμένει. Και γι αυτό, να μην ανακοινώνει ακόμη τον Andrea Kimi Antonelli ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton.