Πρόσωπα

02 Σεπτεμβρίου 2016 13:19

Ο Γιούνκερ απολαμβάνει ήλιο, θάλασσα και… ευρώ σε ελληνική ταβέρνα! (βίντεο)

Με φόντο το απόλυτο γαλάζιο του... Αιγαίου ο πρόεδρος της Κομισιόν διαβάζει την εφημερίδα του και χαίρεται που πληρώνει ακόμα σε ευρώ!

Ο Γιούνκερ απολαμβάνει ήλιο, θάλασσα και… ευρώ σε ελληνική ταβέρνα! (βίντεο)
-

Σε ένα γραφικό ταβερνάκι πάνω στη θάλασσα το τελευταίο πρόσωπο που θα περίμενε κανείς να συναντήσει είναι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ!

Κι όμως, ο ίδιος απολαμβάνει τον ελληνικό καφέ του σε ένα τραπεζάκι μπροστά στο γαλάζιο του Αιγαίου διαβάζοντας τις εξελίξεις στην Ευρώπη, όπως τις καταγράφει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine.

Ο ίδιος εκφράζει την ικανοποίησή του για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και δηλώνει ευτυχής που βλέπει ακόμα τις τιμές να αναγράφονται στον κατάλογο σε ευρώ».

Άλλωστε, η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ήταν κάτι για το οποίο πάλεψε ο ίδιος προσωπικά, όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στη FAZ, με αφορμή τη διαφημιστική καμπάνια της εφημερίδας, υπό τον τίτλο «πίσω από αυτήν (τη FAZ) κρύβεται πάντα ένας ιθύνων νους».

Ο Γιούνκερ βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος όχι με το Grexit, αλλά με το Brexit και δηλώνει εκ νέου αισιόδοξος για την πορεία της Ευρώπης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)