Πρόσωπα

15 Απριλίου 2015 13:57

Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς: Δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα Graccident

Ο ίδιος σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει παραδεχθεί πως υπάρχουν λεφτά στα ταμεία για ακόμη δύο βδομάδες, δηλαδή έως τις αρχές Μαΐου.

-

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα οικονομικό ατύχημα στην Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κώστας Μποτόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1. 

Ο ίδιος σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει παραδεχθεί πως υπάρχουν λεφτά στα ταμεία για ακόμη δύο βδομάδες, δηλαδή έως τις αρχές Μαΐου.

«Μετά θα έχουμε πρόβλημα να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, εσωτερικές και εξωτερικές» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «θα υπάρξουν συνέπειες από αυτή την κατάσταση τόσο πολιτικές όσο και κοινωνικές».

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα συμβεί, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος λόγω του χαμένου χρόνου και της δυσκολίας για την εύρεση μίας συμφωνίας» είπε.  

Όσον αφορά, τέλος, τις μεταρρυθμίσεις ο κ. Μποτόπουλος χαρακτήρισε ως αναγκαίες τις αλλαγές στις συντάξεις, το ασφαλιστικό, τη δημόσια διοίκηση, την πάλη κατά τις φοροδιαφυγής και φορολογικής απάτης αναγνωρίζοντας ότι «μερικές από αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)